آنچه در این مطلب میخواند
آخرین بروز رسانی در : 2023/12/11
شما برای ایجاد یک پوسته در وردپرس نیاز به یادگیری برنامه نویسی خیلی زیادی نیستید هر چند در ادامه کار حتما نیاز هست که علم برنامه نویسی خود را در این حوزه کاری افزایش دهید . شما می توانید با رعایت اصول اولیه در شروع ، به توسعه قالب وردپرس خود بپردازید . اما نکته مهم این است که قبل از اینکه وارد کدنویسی و طراحی قالب اختصاصی وردپرس شوید نیاز هست که سلسله مراتب در قالب وردپرس را بشناسید .
در این مطلب ما قصد داریم که به طور دقیق ساختار سلسله مراتب در طراحی قالب وردپرس را به شما آموزش دهیم . بنابراین با خواندن دقیق این مطلب می تواند گفت که شما همه چیز در ارتباط با سلسه مراتب قالب وردپرس را می دانید .
سلسله مراتب در قالب وردپرس چیست؟
از آنجا که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پویا و داینامیک می باشد هر جزء از آن دارای یک برگه و کدنویسی اختصاصی است که بسته به موضوع آن می تواند متفاوت باشد . هر زمان که یک جستجو یا نمایش یک بخشی از سایت وردپرسی صورت می گیرد وردپرس با توجه به ساختاری که دارد آن صفحه مربوطه را نمایش می دهد . این پرس و جو و نمایش از طریق سلسله مراتب در قالب وردپرس صورت می گیرد تا بتواند بهترین خروجی را به شما نمایش دهد .
بنابراین سلسله مراتب قالب وردپرس ، حالتی است که توسط وردپرس برای تعیین ترتیب نمایش فایلهای قالب وردپرس در صفحات وب استفاده می شود .
ساختار سلسله مراتب قالب وردپرس
بخواهیم به طور کلی ساختار سلسله مراتب قالب وردپرس را برای شما نمایش دهیم به صورت شکل زیر می باشد . این نمودار نشان می دهد که کدام فایل php برای نمایش صفحات مختلف فراخوانی می شود .
سلسله مراتب در قالب وردپرس بر اساس نوع صفحه
اکثر وب سایت های وردپرسی از هفت نوع صفحه استفاده می کنند که به شرح زیر است :
- فایل صفحه اصلی
- فایل صفحه داخلی پست
- فایل صفحه برگه
- انواع پست های سفارشی
- صفحه نتایج جستجو
- صفحه دسته بندی و برچسب
- صفحه 404
به ترتیب به بررسی سلسله مراتب صفحات فوق می پردازیم .
صفحه اصلی – Front Page
صفحه اصلی شما اولین نقطه فرود برای کاربران می باشد . اگر چه طرح بندی صفحه اول به نسبت سایر صفحات متفاوت است اما باید از موضوع اصلی سایت پیروی کند . این بدین معنی است که صفحه اصلی شما باید یکی از سه اسم زیر را دارا باشد :
- index.php
- front-page.php
- home.php
طبق تصویر بالا اگر قالب شما دارای فایل front-page.php نباشد ، وردپرس به سراغ فایل home.php می رود و در صورتی که این فایل نیز وجود نداشته باشد در نهایت فایل index.php را نمایش می دهد، که فایل index.php طبق سلسله مراتبی که در نمودار که قرار داده ایم اولین فایل در سلسله مراتب طراحی قالب می باشد . یعنی اگر هیچ فایل درون قالب وجود نداشته باشد در نهایت از index.php خوانده می شود .
صفحه داخلی پست – Single Post
هر پستی که درون بخش پست ها یا مقالات در وردپرس قرار می دهید با توجه به نوع قالب پست تایپ آن می تواند متفاوت باشد اما در حالت کلی سلسله مراتب نمایش صفحه داخلی پست به صورت زیر می باشد :
- single.php
- singular.php
- index.php
طبق تصویر بالا برای نمایش صفحه داخلی پست از فایل single.php استفاده می کند و در صورتی که این صفحه وجود نداشته باشد به سراغ صفحه singular.php می رود و در نهایت اگر هر دو این صفحات وجود نداشته باشد صفحه index.php را اجرا می کند .
صفحه برگه – Page
این فایل نیز شبیه به فایل صفحه داخلی پست عمل می کند . قالب فایل برگه می تواند با توجه به Custom Page که ایجاد می کنید از لحاظ ساختار سلسله مراتب متفاوت باشد اما به صورت کلی قالب برگه از سلسله مراتب زیر پیروی می کند :
- page.php
- singular.php
- index.php
در این حالت اگر درون قالب شما فایلی به اسم page.php وجود داشته باشد ، صفحه برگه را درون آن نمایش می دهد اما در صورتی که این صفحه وجود نداشته باشد به سراغ فایل singular.php می رود و در نهایت اگر این فایل نیز وجود نداشته باشد به سراغ فایل index.php می رود .
این محتوا در روزهای آتی بروز رسانی می شود …
نظرات کاربران